Tuesday, January 7, 2014

Farm bygninger er resultatet af observation.

Farm bygninger er resultatet af observation.

Avlsbygninger er resultatet af observation.


Forfatteren af disse sider burde måske til at undskylde for at forsøge et værk om et emne, som han ikke er en professionel mester, enten i design eller udførelse. I videnskaben om Avlsbygninger han hævder ikke bedre viden, end en lang praktisk observation har givet ham. De tanker heri indsendt til overvejelse af de interesserede i emnet Farm bygninger er resultatet af denne observation, føjet til hans erfaring i brugen af ​​sådanne bygninger og en overbevisning om de ulemper der deltager mange af de allerede planlagte og rejst.

Er heller ikke hensigten, i produktionen af ​​dette arbejde, at blande sig i arbejde i den professionelle bygherre. Sådan builder alle, der kan være tilbøjelige til at vedtage enhver model eller forslag her præsenteres, er henvist til de forskellige detaljer i deres specifikationer, og skøn, der kan være påkrævet, hvis at design og beskrivelser af dette arbejde vil være tilstrækkelig til vejledning af enhver bygmester i deres erektion og færdiggørelse.

Men for en opfordring til dem, der mener, at undertegnede kunne tilbyde nogle forbedringer i konstruktionen af ​​landbrugsbygninger til gavn for vore landholders og praktiske landmænd, ville disse sider sandsynligvis aldrig er dukket op. De tilbydes i håb om, at de kan være nyttige i at hjælpe til at danne smag, og føje til komfort af dem, der er de vigtigste instrumenter i forskønne ansigtet i vores land i sin mest tiltalende og behagelige features - den amerikanske Farmer.

Lewis F Allen

Black Rock, NY 1851.



Source: Rural Architecture. Farm Houses.

No comments:

Post a Comment