Tuesday, January 7, 2014

Prefatory of Rural Architecture.

Prefatory of Rural Architecture.


Bemærk -. Til at smide Designs omfavnede på disse sider i deres nuværende kunstnerisk form, er forfatteren gæld til herrerne Otis & Brown, arkitekter, i Buffalo, i hvis dygtighed og erfaring han tager en fornøjelse at anbefale som måtte ønske undervisning i planer, tegninger, specifikationer, eller skøn vedrørende enten af ​​de designs her fremlagt, eller til andre af nogen art, der kan tilpasses til deres formål.

Dette arbejde skylder sit udseende til mangel af billige og populære bog om emnet Rural Architecture, udelukkende bestemt til opdræt eller landbrugsmæssige interesser i USA. Hvorfor er, er, at intet af den slags, er blevet hidtil forsøgt for chefen gavn for så stor og vigtig en klasse for vores samfund som vores landmænd omfatter, er ikke let at sige, medmindre det være, at de selv har angivet, men lidt ønsker undervisning i en gren af ​​den indenlandske økonomi, der er i virkeligheden, en af ​​stor betydning, ikke kun for deres hjemlige nydelse, men deres økonomiske velfærd. Det er også, måske blandt den kategori af forsømmer og i mangel på troskab mod deres egne interesser, som gennemsyrer landbrugsbefolkningen i dette land, ud over dem, alle andre erhverv - for vi insistere på, at landbruget i sin sande og udvidet forstand er lige så meget et erhverv som alle andre forfølgelse whatever. Til virkeligheden i sådanne forsømmer de har, men for sent vågnede, og faktisk er nu alt for langsomt skalten på linje for mere aktivt fremskridt i viden vedrørende deres egen avancement. Som tilbehør til deres arbejde på en sådan udvikling, er det nuværende arbejde hensigten.

Det er en anmeldelse alt for udbredt blandt dem, der beskæftiger i de mere aktive besættelser af vores folk, - befæstet faktisk i en sådan udtalelse med de alt for hyppige eksempel landmanden selv - at alt er forbundet med landbrug og landbrug liv er i en rustik og uncouth karakter, at det er et erhverv, hvor uvidenhed, da de forstår begrebet, er helt i overensstemmelse, og en med hvilke der ikke forhåbninger om et højt eller en forhøjet karakter burde, eller i det mindste behøver være tilsluttet. Det er en refleksion over integriteten af ​​den store landbrugs interesser i landet, at en sådan udtalelse bør være fremherskende, og vanærende for denne interesse, at dens tilstand eller eksempelvis bør for et øjeblik retfærdiggøre eller endda tolerere det.



Source: Rural Architecture. Farm Houses.

No comments:

Post a Comment