Monday, January 13, 2014

Nor lejlighedsvis god smag udstillet

Nor lejlighedsvis god smag udstillet

Heller lejlighedsvis god smag udstillet



På tærsklen - ikke i huset, men denne afhandling - det kan være godt at bemærke, at det ikke er her, antages, at der har været hverken dygtighed, opfindsomhed, og heller ikke lejlighedsvis god smag udstillet, for mange generationer tilbage, i USA , i opbygningen af ​​landbrugsbygninger og land huse. Tværtimod er der findes i den ældre stater mange gård og landsteder, der er næsten modeller, på deres måde, for nemheds skyld i de vigtigste formål, der kræves af strukturer af deres art, og som næppe kan ændres til det bedre. Sådanne dog danner undtagelsen, ikke reglen, men alligevel i stedet for at stå som objekter for imitation, er de blevet udelukket som forældede og uegnede til moderne bygherrer til at høre, som har i indførelsen af ​​nogle reelle forbedringer, også udeladt eller kasseres meget, der er værdifuldt, og, hvor det ægte komfort er bekymret, uundværlig for perfekt husholdning. Ændring er ikke altid forbedringer, og i raseri for innovation af alle slags, blandt meget, der er værdifuldt, har en hel del i husbygning blevet indført, der er absolut skadelig. Tag for eksempel nogle af vores gamle udseende landsteder i det sidste århundrede, som i Amerika, vi kalder gamle. Se deres rigelig dimension; deres tunge, massive vægge; deres lave, komfortable lofter; deres høje gavle, skarpe tage; dybe verandaer, og spredning udhæng og kontrast dem med de ambitiøse, høje, proportionless og card-sidet ting af en moderne dato og trække sammenligningen i ægte komfort, hvilket den gamle palæ virkelig giver, ved siden af ​​den anden. Pyring sin enorme skorstene, sin brede pejse Ville dens tunge bjælker slippe under loftet over hovedet, og manglen på nogle moderne bekvemmeligheder, som skal tilføjes, at give alle, der er ønske, og hver mand i besiddelse af en ordentlig vurdering vil medgive overlegenhed til huset af det sidste århundrede .



Source: Rural Architecture. Farm Houses.

No comments:

Post a Comment