Monday, January 13, 2014

The Construction of Cellars.

The Construction of Cellars.

The Construction af Cellars.


Hver gård og gård sommerhus, hvor en familie af enhver størrelse besætte sidstnævnte, skal have en god, væsentlig stenvægge kælder under den. Ingen plads knyttet til gården er mere rentabelt i sin besættelse, end kælderen. Det er nyttigt til lagring utallige artikler, der er nødvendige for at blive holdt varm og tør om vinteren, samt køligt om sommeren, hvor landbrugeren er godt klar. Væggene i en kælder skulle stige mindst én, to eller endda tre meter over niveauet for jorden omkring det, efter omstændighederne, og værelser i det godt ventileret af to eller flere skydedøre skydevinduer i hver, i henhold til størrelse, placering og den særlige form for opbevaring, som det er påkrævet, således at et udkast til ren luft kan passere igennem, og give det en grundig udluftning på alle tidspunkter. Det bør også være mindst syv og en halv meter højt i den klare, og hvis det er endda ni meter, det er ikke for meget. Hvis jorden være kompakt, eller som vil holde vand, bør det grundigt drænet fra det laveste punkt eller hjørne, og drænet altid holdes åben, (en sten dræn er den bedste og mest holdbare,), og hvis floored med en frakke af flade eller murbrokker sten, sat godt i god hydraulisk cement - eller cement alene, når stenen ikke kan opnås - alle bedre. Denne sidste vil gøre det rotte bevis. Med henblik på at undgå disse destruktive skabninger, bør grundstenene i væggen blive bragt til et fælles, og projektleder mindst seks inches på hver side, fra selve muren, når lagt på denne nederste bane, som den sædvanlige måde hos rotter er at grave sig ned i et næsten vinkelret retning fra overfladen ved siden af ​​væggen, når hensigt at underminere det. På ankommer i bunden, hvis omgået af de fremspringende sten vil de som regel opgive deres arbejde. Plank af hårdt træ eller hårdt brændte mursten kan besvare dette formål, når sten ikke kan havde.



Source: Rural Architecture. Farm Houses.

No comments:

Post a Comment